Sajtbisztró

Tihany Camembert fondue zöldséghasábokkal

Hozzávalók 2 személyre:

    1 db natúr Tihany Ínyenc Camembert 2 gerezd fokhagyma½ kígyóuborka1 db sárgarépa2 db szárzellerolaj a forma kikenéséhez
0 perces olvasási idő
  1. A fokhagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
  2. A sajt tetején apró vágásokat metszünk és ezekbe a lyukakba dugdossuk a fokhagyma szeleteket.
  3. Egy hőálló formát kiolajazunk, beletesszük a sajtot és 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg teljesen folyós nem lesz a sajt belseje.
  4. A zöldségeket megtisztítjuk és vékony hasábokra vágjuk.
  5. Ha megsült a sajt, akkor a zöldséghasábokkal kínáljuk.

Hozzávalók 2 személyre:

    1 db natúr Tihany Ínyenc Camembert 2 gerezd fokhagyma½ kígyóuborka1 db sárgarépa2 db szárzellerolaj a forma kikenéséhez

További érdekességek