Sajtbisztró

Tihany Friss sült sárgarépával

Tihany Friss sült sárgarépával

Hozzávalók:

    140 g Tihany Friss natúr habosított szendvicskrém 2 db sárgarépa 2 db lila répa 2 evőkanál olívaolaj 1 evőkanál apróra vágott friss fűszernövények
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. A sárgarépát megtisztítjuk (nem hámozzuk meg) és félbe, negyedbe vágjuk.
  2. Egy tálba tesszük az olívaolajat és a fűszernövényeket, és ízlés szerint sózzuk. Ebben a keverékben pácoljuk a sárgarépákat.
  3. Egy tepsire sütőpapírt teszünk, és egyenletesen elosztjuk rajta a sárgarépát.
  4. 200 fokon, kb. 20 percig sütjük.
  5. A sárgarépa snacket Tihany Friss habosított szendvicskrémmel tálaljuk.

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    140 g Tihany Friss natúr habosított szendvicskrém 2 db sárgarépa 2 db lila répa 2 evőkanál olívaolaj 1 evőkanál apróra vágott friss fűszernövények

További érdekességek