Tihany Grill Camembert Burger

Tihany Grill Camembert Burger

Hozzávalók 10 személyre:

    10 db Tihany Grill Camembert 10 db burger bun (minőségi, szezámmag nélkül) 0,5 kg majonéz 2 x 330g Bakony tejföl 1 db jégsaláta 0,5 kg paradicsom 2 csomag újhagyma 0,15 kg petrezselyemzöld 2 evőkanál porcukor 2 db citrom leve 0,3 l extra szűz olívaolaj 1 kg szeletelt bacon 1 kg vöröshagyma (tisztítva) frissen őrölt feketebors
0 perces olvasási idő

Serényi Zsolt így készíti:

A szalonnát megpirítom a grill vaslapján, a visszamaradó zsíron megfonnyasztom a szeletelt vöröshagymát. A sajtokat egészben grillezem a félbevágott bucikkal együtt. A paradicsomokat felszeletelem, a salátát csíkozom, a maradék alapanyagokból pedig mártást keverek. A pirított bucikra először a mártás, utána a saláta, majd a sajt kerül, a tetejére rakok a szalonnából és a hagymából, végül a szeletelt paradicsom és a felső bucifél vágott felére ismét a mártás következik.

Fastbridge

Hozzávalók 10 személyre:

    10 db Tihany Grill Camembert 10 db burger bun (minőségi, szezámmag nélkül) 0,5 kg majonéz 2 x 330g Bakony tejföl 1 db jégsaláta 0,5 kg paradicsom 2 csomag újhagyma 0,15 kg petrezselyemzöld 2 evőkanál porcukor 2 db citrom leve 0,3 l extra szűz olívaolaj 1 kg szeletelt bacon 1 kg vöröshagyma (tisztítva) frissen őrölt feketebors

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek