Sajtbisztró

Natúr grill camambert áfonyaszósszal és sült édesburgonyával

Natúr grill camambert áfonyaszósszal és sült édesburgonyával

Hozzávalók 2 személyre:

    2 db Tihany natúr grill camambert áfonyaszósszal 2 db nagyobb édesburgonyaSó, bors 2 ek olíva olaj
0 perces olvasási idő
    1. Az édesburgonyát megtisztítjuk, meghámozzuk és hasábokra vágjuk. Egy hőálló tálba halmozzuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olíva olajjal és összeforgatjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
    2. A sajtokat serpenyőben vagy grillen aranybarnára pirítjuk.
    3. Tálalásnál a sajtot és az édesburgonyát az áfonyaszósszal meglocsoljuk.

Hozzávalók 2 személyre:

    2 db Tihany natúr grill camambert áfonyaszósszal 2 db nagyobb édesburgonyaSó, bors 2 ek olíva olaj

További érdekességek