Sajtbisztró

Tihany Válogatás Grill Camembert Levendulaszósszal – LIMITÁLT

0 perces olvasási idő

Az idei grillszezonban egy különlegességgel lepjük meg gourmet fogyasztóinkat, akik szeretik az új és izgalmas ízeket. A Tihany most a Balatonig repít képzeletben az új levendulaszószos Grill Camembert termékével, hiszen belekóstolva az autentikus balatoni levendulamezőket idézi meg. A levendulaszósz tökéletesen harmonizál a kellemes tejszínes Tihany ízvilággal. A grillezés során a bársonyos, vékony penészkéreg kellemesen megpirul, belül pedig ínycsiklandóan lágy és krémes belső alakul ki, melyet most egy ellenállhatatlan levendulaszósszal bolondíthatunk meg.

pannontej.marketing

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

    Camembert sajtEnergia (kJ/kcal): 1208/291 Zsír (g): 23amelyből telített zsírsavak (g): 16Szénhidrát (g): 1,0amelyből cukrok (g): <0,5Fehérje (g): 20Só (g): 1,6LevendulaszószEnergia (kJ/kcal): 674/159 Zsír (g): <0,1amelyből telített zsírsavak (g): <0,1Szénhidrát (g): 39amelyből cukrok (g): 39Fehérje (g): <0,3Só (g): <0,02


Allergén információ
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!

Kosárba
+

Az itteni bevásárlásod a TESCO Magyarország internetes felületén keresztül történik. A felület nem képezi a Pannontej Zrt. tulajdonát.

További érdekességek