Grill camembert ropogós-fűszeres salátával

Grill camembert ropogós-fűszeres salátával

Hozzávalók 4 személyre:

    2 doboz (4 db) Tihany Grill Camembert300 g sárgarépa150 g piros retek2 db savanykás alma1 kis csokor petrezselyemzöld1 kis marék mazsola5-6 szál friss mentaAz öntethez:4-5 ek. olívaolajfél citrom levesó, citrombors1 tk. méz2 ek. szárazon pirított szezámmag a szóráshoz
0 perces olvasási idő

A retket vékonyan felkarikázzuk, a sárgarépát gyufaszálnyi csíkokra, az almát vékony cikkekre vágjuk. A petrezselyemzöldet és a mentalevelet durvára aprítjuk. Elkészítjük az öntetet. A hozzávalókat egy csavaros tetejű üvegben jól összerázzuk. A szezámmagot szárazon megpirítjuk. A natúr grillsajtot előírás szerint megsütjük. Tálalás előtt a felszeletelt hozzávalókat lazán összeforgatjuk a mazsolával, a zöldfűszerekkel és az öntettel. Tányérokra osztjuk, megszórjuk a szezámmaggal és megkoronázzuk egy-egy szelet frissen sült grill Camembert sajttal.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    2 doboz (4 db) Tihany Grill Camembert300 g sárgarépa150 g piros retek2 db savanykás alma1 kis csokor petrezselyemzöld1 kis marék mazsola5-6 szál friss mentaAz öntethez:4-5 ek. olívaolajfél citrom levesó, citrombors1 tk. méz2 ek. szárazon pirított szezámmag a szóráshoz

További érdekességek