Töltött burgonya grill camembert sajttal

Töltött burgonya grill camembert sajttal

Hozzávalók:

    1 fej brokkoli3 db nagy burgonyaFél doboz Tihany Válogatás Grill camembert50 g vaj1 ek mustár1 tk cayenne bors1 mk kurkuma1 kis csokor snidlingolaj
1 perces olvasási idő

A brokkolit rózsáira szedjük és lobogó, sós vízben 2 percig főzzük őket és végül hideg víz alatt leöblítjük. A félkeményre főt burgonyákat félbevágjuk, kikapargatjuk a közepüket. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsozzuk és 10 perc alatt 230 fokos sütőben elősütjük őket. A kikapargatott burgonyához adunk egy kevés vajat, sót, mustárt, cayenne borsot, snidlinget és kurkumát és a rózsáira szedett brokkolik egy részét, kavarunk rajta egyet és a sült burgonya hajócskákba kanalazzuk, megtűzdeljük a maradék brokkolidarabokkal és visszatoljuk még a sütőbe 5 percre. A grill camembert mindkét oldalát kicsit bepácoljuk egy fűszeres olajjal. És egy felhevített serpenyőben pirítunk rajtuk egy nagyot és tálaljuk is a brokkolival töltött krumplihajócskák mellé.

Hozzávalók:

    1 fej brokkoli3 db nagy burgonyaFél doboz Tihany Válogatás Grill camembert50 g vaj1 ek mustár1 tk cayenne bors1 mk kurkuma1 kis csokor snidlingolaj

További érdekességek