Tonhalas penne

Tonhalas penne

Hozzávalók:

    500 g penne tészta 4 db Medve kockasajt vagy 1 db tömlős Medve sajtkrém 3 doboz (egyenként 140 g-os) aprított tonhalkonzerv 3 dl tejjel készült besamel mártás kevés reszelt parmezán sajt 5 dkg Karaván sajt
0 perces olvasási idő

A tésztát bő vízben kifőzzük. Amíg a tészta fő, elkészítjük a besamel mártást, és ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, szerecsendióval. Hozzáadjuk a Medve kockasajtokat, és a lecsöpögtetett tonhalat. Addig keverjük, amíg egynemű massza lesz, ezután az egészet a főtt tésztához adjuk, parmezánnal megszórjuk, majd jól összeforgatjuk. Az így elkészített tésztát tepsibe simítjuk, reszelt Karaván sajttal megszórjuk, és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad a tetejére.

Fastbridge

Hozzávalók:

    500 g penne tészta 4 db Medve kockasajt vagy 1 db tömlős Medve sajtkrém 3 doboz (egyenként 140 g-os) aprított tonhalkonzerv 3 dl tejjel készült besamel mártás kevés reszelt parmezán sajt 5 dkg Karaván sajt

További érdekességek