Sajtbisztró

Zöldfűszeres-aszalt paradicsomos sajtmártogatós

Zöldfűszeres-aszalt paradicsomos sajtmártogatós

Hozzávalók 4 főre:

    150 g Medve zöldfűszeres szendvicskrém75 g fűszeres olajban aszalt paradicsomfél gerezd fokhagyma2 szál sárgarépa2 zellerszár1 baguett (vagy paillesse)1 evőkanál olívaolajsó, bors
0 perces olvasási idő

A répákat és zellerszárakat vágjuk vékony, kb. 5 cm-es hasábokra. A baguettet (vagy paillasse-t) vágjuk vékony szeletekre, tegyük őket tepsire, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben 5-10 perc alatt süssük ropogósra. A zöldfűszeres sajtkrémet, az aszalt paradicsomot (a fűszeres levével együtt), a fél gerezd fokhagymát robotgépben krémesre aprítjuk, sózzuk, borsozzuk. A krémet a kenyérrel és a zöldség hasábokkal tálaljuk.

A Chefparade ajánlásával

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    150 g Medve zöldfűszeres szendvicskrém75 g fűszeres olajban aszalt paradicsomfél gerezd fokhagyma2 szál sárgarépa2 zellerszár1 baguett (vagy paillesse)1 evőkanál olívaolajsó, bors

További érdekességek