A csirkemellet vékony szeletkékre vágjuk. Elkészítjük a pácot 1 gerezd zúzott fokhagyma, balzsamecet, só, bors és kevés méz keverékéből és a csirkemell szeletkéket beleforgatjuk. Kis ideig állni hagyjuk (eddig előző este is elkészíthetjük).
Amíg a csirke pácolódik, felszeleteljük a kenyeret és a camembert sajtot, apróra vágjuk a petrezselyemzöldet és forró serpenyőben megpirítjuk a szezámmagot. Ezután a serpenyőbe kevés olívaolajat öntünk és pár perc alatt megsütjük a csirkemell szeletkéket. Összeállítjuk a szendvicseket: a kenyérszeleteket megpirítjuk, elosztjuk rajtuk a salátát.
A csirkemell szeleteket felváltva a camembert sajttal a tetejükre halmozzuk. Megszórjuk a pirított szezámmaggal, petrezselyemzölddel és koktélparadicsommal díszítjük.