A hozzávalókból gyors mozdulatokkal állítsuk össze a tésztát, majd legalább egy órára tegyük be a hűtőszekrénybe. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra.
Vegyük ki a tésztát a hűtőből és nyújtsuk ki kb. 4-5 mm vastagra. Szaggasunk ki akkora köröket belőle, hogy a sütőformánk oldalát is befedje. Helyezzük a tésztát mini tortaformákba, nyomkodjuk óvatosan a forma széleihez, majd a kilógó részeket vágjuk le. Szurkáljuk meg villával, szórjuk be sütőbabbal és fedjük le sütőpapírral. Süssük 18-20 percig, amíg a széle aranysárgára pirul.
Amíg a tésztánk sül, készítsük el a tölteléket. Kevés olajban süssük áttetszőre a felaprított hagymát, adjuk hozzá az apróra vágott szalonnát és süssük ropogósra. A tejszínt keverjük össze alaposan a tojással, sóval, borssal és a zúzott fokhagymával.
Ha kész a tészta, vegyük ki a sütőből, önsük le róla a sütőbabot és vegyük vissza a sütő hőfokát 180 °C-ra.
A lekvárt osszuk el a tészták alján és terítsük szét. Minden formába csak egy kiskanállal tegyünk. A hagyma-szalonna keveréket kanalazzuk rá, majd az egészet fedjük be a cikkekre vágott camembert-rel. Szórjuk meg apróra vágott snidlinggel.
Óvatosan öntsük a tésztákra a tejszínes öntetet és tegyük vissza a sütőbe. Süssük addig, amíg a teteje szép, világos aranyszínűre pirul (kb. 30 perc).