A húsgolyókhoz apróra vágjuk a vöröshagymát, lereszeljük a Karaván sajtot, megtisztítjuk és áttörjük a fokhagymát. Mindezeket egy tálba tesszük, hozzáadjuk a darált marhahúst, a Medve sajtot, a tejszínt és az olívaolajat, ízesítjük sóval és borssal, majd kezünkkel egynemű masszává gyúrjuk. Ezután kb. 30 g-os golyókat formázunk belőle (ebből a mennyiségből 24 db lesz), egy kiolajozott tepsibe tesszük őket, majd a 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
Amíg a hús sül, elkészítjük a négybors mártást és a hasábburgonyát. A durvára tört borsot kissé megpirítjuk a vajon, hozzáadjuk a mustárt és az alkoholt. Amikor az alkohol gőze elillant, worchester szósszal és sóval ízesítjük, belekeverjük a Medve sajtot és a tejszínt. Pár perc alatt mártás sűrűségűre főzzük.
A hasábburgonyát kisütjük, lecsöpögtetjük és a mártás kíséretében a húsgolyókhoz kínáljuk. Jól illik mellé egy kis paradicsom és friss saláta is.