Medve Sajt Laktózmentes Csípős paprikás

1 perces olvasási idő

Mindenképp próbáld ki a népszerű csípős paprikás Medve sajt laktózmentes változatát, ha kedveled a kockasajt krémességét és a csípős ízeket, mert ezzel a Medve sajttal gond nélkül feltüzelhetsz akár egy egyszerű pirítóst is!

Ha nemcsak a tejcukorra, de a csípősre is érzékeny vagy, akkor válaszd a natúr Medve sajtunk laktózmentes változatát, amiben hosszan érlelt nagylyukú ementáli sajt gondoskodik az utánozhatatlan sajtos ízről.

Tudtad? A laktózintoleranciáról nem csupán alhasi panaszok árulkodhatnak. Túlzott érzékenység esetén a tejcukor könnyen lehet bőrproblémák, krónikus fáradtság vagy gyakori fejfájás okozója is. Cikkünkben további érdekességeket találsz a laktózmentességről a sajtok világában.

pannontej.marketing

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

    Energia (kJ / kcal): 811 / 195Zsír (g): 15amelyből telített zsírsavak (g): 9,8Szénhidrát (g): <0,5amelyből cukrok (g): <0,5Fehérje (g): 15Só (g): 1,8Cukorból laktóz tartalom: <0,1 g/100 g


Allergén információ
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!

+

Az itteni bevásárlásod a TESCO Magyarország internetes felületén keresztül történik. A felület nem képezi a Pannontej Zrt. tulajdonát.

További érdekességek