A káposztát konyhai robotgépben vékony csíkokra vágjuk, az almát és a hagymát megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük. Egy mély serpenyőben 2 ek. olajon megkaramellizáljuk a cukrot, hozzáadjuk a hagymát, kicsivel később az ecetet és a káposztát. Sóval és őrölt köménnyel ízesítjük, kevés vizet öntünk alá, és lassú tűzön, többször átkeverve puhára pároljuk.
Amíg elkészül, csíkokra vágjuk a csirkemellet és a csípőspaprikás camembert-t, lereszeljük a narancs héját, kifacsarjuk a levét. A húst sózzuk és borsozzuk, majd 2 ek. felhevített olajon sütni kezdjük. Őrölt köménnyel fűszerezzük, majd amikor mát körben átsütöttük, hozzáadjuk a narancs héját és levét. 5-6 percen át lefedve pároljuk, majd a fedőt levéve zsírjára sütjük, kissé meg is pirítjuk. A lepények egyik oldalán levágunk kb. 2 cm-t a tésztából, hogy nyílás képződjön rajta. Kenyérpirítóban átmelegítjük, megtöltjük a párolt káposztával, a sült csirkemell és camembert csíkokkal, és már fogyaszthatjuk is.