A sárgarépát megtisztítjuk és sajtreszelőn egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymagerezdeket, a Medve sajtot és az olívaolajat. Sóval, őrölt köménnyel és citromlével fűszerezzük, jól összekeverjük, behűtve kínáljuk.
A tonhalkonzervről leöntjük a levét, tálba tesszük, hozzáadjuk a Medve sajtot és villával összetörjük. 6 olívabogyót apróra vágunk és egy nagy evőkanál tejföllel együtt a halhoz keverjük. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük, olívabogyó szelettel díszítjük.
A főtt tojások héját eltávolítjuk, kis kockákra vágjuk, hozzáadjuk a Medve sajtot és az apróra vágott tárkonyt, sóval és borssal fűszerezzük. Villával összetörjük, majd habosra keverjük. Apróra vágott snidlinggel megszórva kínáljuk.
Mindhárom krémhez friss bagettet vagy pirítós kínálunk.