1 perces olvasási idő
Elkészítés:
- A serpenyőben felmelegített vajhoz adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, fokhagymát, a kockára vágott paprikát és zellerszárat. Enyhén megpirítjuk a zöldségeket, amíg a paprika megpuhul.
- Ezután adjunk hozzá köményt, édes paprikát, cayenne borsot, és pároljuk tovább. Tegyük bele a két kanál paradicsompürét is és forraljuk össze körülbelül egy percig. Adjuk hozzá a hámozott paradicsomot, a kockára vágott friss paradicsomot és egy marék bazsalikomot. Lassú lángon, folyamatosan kevergetve főzzük, amíg besűrűsödik.
- A zöldségkeverékbe három mélyedést készítünk és beleütögetjük a tojásokat. Hagyjuk a közepes lángon a főzőlapot, amíg a tojások elkészülnek.
- Végül adjuk hozzá a Tihany Friss szendvicskrémet és szórjuk meg apróra vágott bazsalikommal.