1 perces olvasási idő
Elkészítés:
- A burgonyákat alaposan lesikálom, villával megszurkálom, majd 220 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton kb. 35 perc alatt megsütöm. A sütési idő a sütő típusától és a burgonya méretétől függően változhat. Akkor jó mikor megnyomjuk és már puha.
- A csirkemellet csíkokra vágom, az olaj és vaj keverékén megpirítom, hozzáadom a felszeletelt lila hagymát, a kockára vágott paprikákat, a reszelt fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a fűszereket, összepirítom és leveszem a tűzhelyről.
- Mikor a batáta megsült, ketté vágom, egy kanállal benyomkodom a közepét, beletöltöm a csirkés ragut, a tetejére teszek 1-1 szelet laktózmentes sajtot és visszadugom a sütőbe 5 percre, hogy a sajt ráolvadjon.
GastroHobbi ajánlásával