1 perces olvasási idő
Az olívaolajon megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. A kakukkfűvel fűszerezzük és ízesítjük sóval, borssal. Időnként kevergetve további pár percig pirítjuk, pároljuk. A megtisztított burgonyát nagyon vékonyra vágjuk. Kikenünk egy sütőtálat olívaolajjal és lerakunk 2 réteg burgonyát. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Erre rátesszük a darált húst, majd a maradék szeletelt burgonyát. Kikeverjük a tojást a tejszínnel és egy kis sóval, borssal. Ráöntjük a burgonyára, majd 200 °C-os sütőbe tesszük és kb. 1 órát sütjük. A sütés vége előtt 20 perccel megszórjuk a Karaván sajttal és ráolvasztjuk. A sütőből kivéve 10 percet várunk, majd csak ezután szeleteljük.