Az élesztőt egy tálban elmorzsoljuk, hozzádjuk a cukrot és kb. fél dl meleg vizet, majd addig kevergetjük, amíg az élesztő feloldódik. 10 percig pihentetjük, majd újra átkeverjük. Egy nagyobb tálban kimérjük a lisztet, hozzáadjuk a sót, a felfutott élesztős masszát, egy kevés olajat és egy kevés vizet. Összegyúrjuk, és amennyiben szükséges, adunk még hozzá vizet, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Két részre osztjuk, pár percig dagasztjuk, majd félrerakjuk és letakarva 20 percig pihentetjük.
A két részből kézzel, vagy nyújtódeszkán két kis korongot formázunk, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük. Megkenjük a fűszerezett paradicsompürével, majd megszórjuk mozzarella sajttal. 180°C-ra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. A sütőből kivéve, meghintjük durvára reszelt Grana Padano sajttal. Tálaláskor pármai sonkával, rukkolával és Grana Padano pelyhekkel díszítjük.