A tésztához:
A tészta összes hozzávalóját egy tálba öntjük, összegyúrjuk, majd 10 percig dagasztjuk. Konyharuhával lefedjük, és 30-40 percig hagyjuk kelni. Miután megkelt, átgyúrjuk és 2 részre szedjük, majd vékonyra kinyújtjuk.
A camembert-es körtéshez:
A kinyújtott tésztát megkenjük olívaolajjal, ráfektetjük a vékony szeletekre vágott, kimagozott körtét. Megszórjuk durvára vágott dióval, friss rozmaringgal, végül pedig szeletelt camembert sajtot teszünk rá. Pizzasütőre, vagy öntöttvas serpenyőbe tesszük, és forró fedeles grillen (vagy fóliával letakarva) 15-20 perc alatt készre sütjük.
A szalonnás, füstölt sajtoshoz:
A kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, ráfektetjük a vékony karikára vágott hagymát, megszórjuk kockázott szalonnával, végül pedig a csíkokra vágott füstölt sajttal.
Forró fedeles grillen (vagy fóliával letakarva) 15-20 perc alatt készre sütjük.