1 perces olvasási idő
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomság, hatalmas ízélménnyel. A kiadós szendvics roppanós uborkával, friss gyümölccsel és Medve Sajti Pajtik Tekergővel kiegészítve ideális társ az iskolai és munkahelyi szünetekben!
Elkészítés:
- A bajor perecet hosszában félbevágjuk és mindkét oldalát megkenjük Medve kockasajttal. Az uborkát vékonyan felszeleteljük és egyenletesen elosztjuk a perecen.
- Tegyünk a szendvics mellé egy marék áfonyát és két tekercs Medve Sajti Pajtik Tekergőt az uzsonnásdobozba.
Extra tippek:
Legyen minél színesebb és egészségesebb a reggeli harapnivaló! A tízórai perec tetszés szerint kombinálható friss vagy aszalt gyümölcsökkel, zöldségekkel is. Ehhez a finom falathoz jól passzol például a banán, az alma, valamint a paprika és a sárgarépa szeletek is!