Sajtbisztró

Óriás kockasajt, óriás íz

1 perces olvasási idő

Megérkeztek az új Óriás Medve sajtok, hogy mostantól közel kétszer nagyobb méretű* kockasajtok formájában élvezhessük a legnépszerűbb ízeket. Kóstolj bele mind a négy változatba és fedezd fel az óriási ízeket!

Medve Óriás natúr kockasajt

Natúr

A legkedveltebb, natúr kockasajtunk óriás kiszerelésben, amely különlegesen finom ízét a lágy sajtkrém előállításához felhasznált minőségi nagylyukú sajtnak köszönheti, ettől olyan selymesen telt az íze. Ha a natúr Óriás Medve sajtot választod, közel dupla akkorát haraphatsz az utánozhatatlan krémes sajtból, mint a jól ismert 140 grammos kistestvéréből!

 

 

Téliszalámis

Klasszikus kombó, óriási íz! Az igazi kirándulós hangulat elengedhetetlen összetevői: Medve sajt és hagyományos érlelésű téliszalámi darabok, amit ebben a kiszerelésben óriás méretű kockasajtok formájában élvezhetsz.

 

 

Csípős paprikás

Ha még a szendvicset is csípős paprikával eszed, akkor van egy óriási hírünk neked, ugyanis ebben a változatban tört chili darabkákkal paprikáztuk fel az Óriás Medve kockasajtokat.

 

 

Sonkás

Az a típus vagy, aki a húst is hússal eszi? Ezúttal próbáld ki sajttal is, ugyanis az apróra vágott füstölt sonkadarabkák elképesztően jól állnak a krémes Medve sajtnak.

 

*A megszokott 140 grammos doboz kockasajtjának tömegéhez képest.

Dobd fel a salátádat bármelyik Medve kockasajttal! A receptért kattints ide!

pannontej.marketing

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek