1 perces olvasási idő
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 150 C°-ra. Főzzük meg a rizst sós vízben, majd hagyjuk kihűlni.
- Amíg fő a rizs pucoljuk meg az uborkát és kockázzuk fel. A paprikát vágjuk csíkokra. A lehűlt rizst tegyük egy tálba és adjuk hozzá a paprikát és az uborkát. Kockázzunk fel 2 szelet Medve sajtot és keverjük össze a citromlével, a mustárral és a joghurttal, sózzuk, borsozzuk és öntsük rá a rizssalátára.
- A kenyér szeleteket borítsuk be rukkolával, utána a paradicsom szeletekkel és végül a laktózmentes Medve szeletelt sajtokkal. Borsozzuk meg. A megpakolt kenyereket tegyük be a sütőbe kb. 3 percre. Tálaljuk a rizssalátát kettő db szendviccsel, díszítsük petrezselyemmel és metélőhagymával. És végül szórjuk meg a rizssalátát a szeletelt mandulával. Azonnal tálaljuk.