Sajtbisztró

Sajttal töltött brokkoli tócsni

Hozzávalók 2 személyre:

    40 dkg brokkoli 2 tojás 1 gerezd fokhagyma 3 ek liszt 6 szelet Medve Szeletem Könnyed íz ízlés szerint só, fehér bors
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. A brokkolit nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem, összekeverem a tojással, reszelt fokhagymával, fűszerekkel és a rizsliszttel.
  2. Egy serpenyőt felforrósítok – ha szükséges teszek bele némi zsiradékot- kanállal kisebb halmokat teszek bele a masszából, amit kilapítgatok, mind a két oldalát aranysárgára sütöm, majd teszek rá egy szelet sajtot és ráfordítok egy másik tócsnit.
  3. Fokhagymás-tejfölös mártogatóssal kínálom.

GastroHobbi ajánlásával

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 személyre:

    40 dkg brokkoli 2 tojás 1 gerezd fokhagyma 3 ek liszt 6 szelet Medve Szeletem Könnyed íz ízlés szerint só, fehér bors

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek