Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzője így készíti:
1. A sütőt melegítsük elő 200 ℃-ra.
2. Az édesburgonyákat jó alaposan mossuk meg, töröljük szárazra. Egy villával szurkodjuk meg őket körbe-körbe, hogy a gőz majd ki tudjon jönni belőlük. Rakjuk tányérra, és tegyük 7 percre mikróba (600W).
3. Közben pucoljuk meg a fokhagymát, majd vágjuk vékony szeletekre. A kockasajtot vágjuk 1×1 cm-es kockákra. A spenótot vékonyan szeleteljük fel. A tojásokat pedig egy pici sóval verjük fel.
4. Mikor az édesburgonyák elkészültek, vágjuk félbe őket. Egy kanál segítségével emeljük ki a közepüket úgy, hogy 1-1 cm maradjon a szélükön. Töltsük meg először a spenóttal, majd a fokhagymával, jöhet a kockasajt és végül a tojás.
5. Végül 10-12 perc alatt süssük készre a sütőben.
Fedezd fel az összes diétás finomságunkat. A receptekért kattints ide!