1 perces olvasási idő
- A megtisztított, kis kockákra vágott sárgarépát enyhén sós vízben főzni kezdjük. Amikor már majdnem kész, hozzászórjuk a zöldborsót is, együtt puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni.
- Az almát megmossuk, kis hasábokra vágjuk. A majonézt kikeverjük a görög joghurttal, a citromlével és kevés sóval, összeforgatjuk. A megmosott, megszárított salátalevelekbe kanalazzuk.
- Közben bepanírozzuk a natúr Tihany Camembert sajtot és serpenyőben, fritőzben vagy sütőben megsütjük. Tálalás előtt 1-1 darabot helyezünk a tacók tetejére, finomra aprított metélőhagymával díszítjük.
Tipp: Franciasaláta-keverékből is elkészíthetjük a zöldséges tölteléket.
Csigó Zita, a Pasztellbarokk blog szerzőjének ajánlásával (https://pasztellbarokk.blog.hu/)