1 perces olvasási idő
A szalonnát felcsíkozzuk és ropogósra sütjük. Leszűrjük, zsírját félretesszük más ételekhez. A gombákat megtisztítjuk, a tönkjét kivágjuk. A reszelt citromhéjat pár evőkanál olívaolajban elkeverjük és bekenjük vele a gombákat. 200°C-ra előmelegített sütőben egy tepsiben vagy hőálló tálban elősütjük őket. Közben a széttört márványsajtot a sajtkrémmel és a baconnel elkeverjük, majd a sütőből kivett elősütött gombafejeket megtöltjük vele. A tetejére apróra tépkedett, vagy kockázott kenyeret szórunk és egy kis olívaolajat csepegtetünk, majd visszatesszük őket a sütőbe, és 10-15 perc alatt készre sütjük. Zöldsalátával tálaljuk. Igazi ínyenc étel, a gomba, a krémes, olvadt márványsajt és a ropogós bacon mennyei kombinációja.