0 perces olvasási idő
- A quinoát szűrőbe téve átmossuk, majd egy kis fazékba tesszük. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi egy ujjnyira ellepi, sózzuk és addig főzzük, ameddig teljesen magába szívja a vizet. Félrerakjuk kihűlni.
- A zöldségeket megmossuk és felszeleteljük.
- Egy nagyobb tálban összekeverjük a zöldségeket az egy evőkanál olívaolajjal, és citromlével, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Összeforgatjuk.
- Egy serpenyőben olajat hevítünk és közepes hőfokon (kb. 100°C) megsütjük benne a sajtokat a csomagoláson kb. 8-10 percig, amíg megpuhulnak és a kérgük aranybarna lesz.
- A langyos quinoát összekeverjük alaposan a salátánkkal, tálalásnál pedig ráhelyezzük a sajtot.