A burgonyát megmossuk, ha szükséges, akkor meghámozzuk és negyedekbe vágjuk. A sütőtököt megpucoljuk, a magját kiszedjük, felkockázzuk. A kínai kel leveleket megmossuk, az erét kivágjuk és felcsíkozzuk a megmaradt leveleket.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, belehalmozzuk a burgonyát és sütőtököt. Meglocsoljuk 2-3 evőkanál olajjal, sózzuk, borsozzuk és összeforgatjuk. 200 °C fokon sütoben arany- barnára pirítjuk.
Egy serpenyőben 2 ek olajat hevítünk és megpirítjuk rajta a kínai kelt, majd félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben alacsony hőfokon (kb. 100 °C) gyakori forgatás mellett, kb. 8-10 perc alatt megpirítjuk a sajtokat. Ha megsült a burgonya és a sütőtök, akkor egy nagyobb tálban összekeverjük a kínai kellel, magvakkal és pár levél friss bazsalikommal. Tálalásnál a sajthoz a vörösbor ízű szilvaszószt kínáljuk.