Fogjuk a két nagy levél kelkáposztát és az összes többi tisztított és nagyobb darabokra vágott zöldséget és felpakoljuk őket az olajjal bekent grillrácsra. A zöldségeket teljesen szárazon és fűszerek nélkül alaposan lepirítjuk, majd leszedjük a grillről. Egy forró, száraz serpenyőben megpirítunk egy nagy marék napraforgómagot és utána egy kis felkockázott bagettet, majd félretesszük őket. A saláta öntetéhez egy serpenyőbe olajat teszünk, amibe belereszeljük a gyömbért és a fokhagymát. Aztán mehet bele a méz, a balzsamecet és a szójaszósz. Pár percig forraljuk, és kész is.
Végezetül a grill camembertek mindkét oldalát 1-1 percig grillezzük. A saláta összeállításához, a káposzta kivételével az összes zöldséget átforgatjuk az öntetben és hozzákeverjük az előzőleg lepirított kenyérkockákat is. A tányérra tesszük a grillezett káposztalevelet, ráhalmozzuk a salátát, megszórjuk a napraforgómaggal és az egészet megkoronázzuk a grillezett camembert-rel.