1 perces olvasási idő
A camembert sajtokat apróra vágjuk. Hozzáadjuk a puha vajat és a fűszereket, majd konyhai robotgéppel habosra keverjük. Tálalásig a hűtőben tartjuk.
A kenyeret falatnyi darabokra tépkedjük, a rozmaringot felaprítjuk. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a vaj felét, hozzáadjuk a kenyér és a rozmaring felét, majd minden oldalukon jól átpirítjuk a falatokat. Ha kell, sózzuk. Megismételjük a műveletet a maradék hozzávalókkal, majd apró nyársakra (vagy rozmaringágra) húzzuk a megsült, illatos kenyérdarabokat. Tálalásig melegen tartjuk. Felaprítjuk a snidlinget, felszeleteljük a retket, és már tálalhatunk is.
A habos, hűtött krém, a meleg, fűszeres kenyérre kenve, friss zöldségekkel és hűvös sörrel … Vigyázat! Csak frissen jó!